Τα Θαύματα Παιδιά ετοιμάζονται για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020!

Μπορεί τα σχολεία μόλις να έκλεισαν και τα μικρά μας Θαύματα να ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές όμως εμάς ήδη μας λείπουν και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε κοντά τους, στην τάξη! 

Γι’ αυτό ήδη αρχίσαμε, με αγάπη και ενθουσιασμό, να προετοιμάζουμε το καινούριο μας “ταξίδι” για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020. 

Οι εγγραφές για την νέα σχολική χρονιά έχουν αρχίσει! 

Επιλέξαμε να φέρουμε τα Θαυματάκια πίσω στα θρανία μία εβδομάδα πριν, δηλαδή από τις 2 Σεπτεμβρίου, για να έχουν τον χρόνο να εγκλιματιστούν, να ξαναθυμηθούν και να οργανωθούν έγκαιρα, πρωτού επιστρέψουν στη σχολική τάξη στις 9 Σεπτεμβρίου. 

Προτεραιότητά μας γι’ αυτό το “ταξίδι” είναι να ανακαλύψουμε και να αναδείξουμε την προσωπικότητα, τα ταλέντα και τα ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού, γι’ αυτό και διατηρούμε ολιγομελή τμήματα (μέχρι 8 ατόμων), όπου γίνεται η καθημερινή μελέτη και προετοιμασία για το σχολείο. Έτσι έχουμε τον χρόνο να ασχοληθούμε με τις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά, αλλά και να λειτουργήσουμε ως ομάδα, καλλιεργώντας το πνεύμα της συνεργασίας και της αλληλοϋποστήριξης. Απώτερος στόχος μας πριν το τέλος του κοινού “ταξιδιού” μας είναι η μεταγνώση, όπου τα Θαύματα Παιδιά θα ανακαλύψουν το ΠΩΣ να μαθαίνουν! Πάντα με τη διακριτική υποστήριξή μας, αποκτούν την αυτοπεποίθηση και την επίγνωση των ορίων της γνώσης τους και κατανοούν πώς να τη χρησιμοποιούν σωστά, μόνα τους. 

Και… μετά το διάβασμα, ακολουθεί μία σειρά βιωματικών εργαστηρίωνμέσα από τα οποία τα παιδιά ενεργοποιούν την πολλαπλή τους νοημοσύνη. Βλέπουν, ακούν, αγγίζουν, δημιουργούν, εκφράζονται, σκέφτονται και ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, τους γύρω τους, τον κόσμο, το σώμα τους, τα συναισθήματα, τα όριά τους… 

Ειδικά καταρτισμένοι στον τομέα τους εκπαιδευτές φιλοξενούνται στον χώρο μας και οργανώνουν παιχνίδια ρόλων, θεατρική και μουσικοκινητική αγωγή, ασκήσεις ψυχοσυναισθηματικής ενδυνάμωσης, δραστηριότητες STEM, πάντα ανάμεσα σε γέλια, χρώματα και αγάπη! 

Στο Πρότυπο Κέντρο Μελέτης και Δεξιοτήτων Ζωής, ακόμα, παρέχονται υπηρεσίες μετακίνησης, από το σχολείο των παιδιών στον χώρο μας (ισχύει μόνο για περιορισμένες περιοχές) και υπηρεσία σίτισης (μεσημεριανό). 

Κάθε παιδί είναι για μας ένα μεγάλο ΘΑΥΜΑ! Στόχος μας το ολοκληρωμένο παιδί, το ευτυχισμένο παιδί… ο αυριανός ολοκληρωμένος, ευτυχισμένος ενήλικας!  

Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε το δικό σας Θαύμα αλλά και να ξαναδούμε τα γνώριμα περσινά Θαυματάκια μας! 

Για εγγραφές καλέστε στα 22251271, 94041100 ή επισκεφθείτε μας στην οδό Αχαιών 47, Λακατάμια, 2334 Λευκωσία. 

Θαύματα Παιδιά σε Ταξίδια Αληθινά  

 

Μοιραστείτε το: