Καλοκαιρινές Δραστηριότητες

Ένας μήνας μας απομένει για να αποχαιρετήσουμε και αυτό το καλοκαίρι! Οι περισσότεροι από εμάς, όμως, τώρα ετοιμαζόμαστε να φύγουμε για τις διακοπές μας.

Όταν είσαι διακοπές, δε χρειάζεται να αναζητάς συνεχώς δραστηριότητες για τα παιδιά. Τα πράγματα είναι πολύ απλά:παραλία, βουτιές, παιχνίδια στην άμμο, βόλτες και η μέρα γεμίζει με τον πιο όμορφο τρόπο!

Τι γίνεται όμως πριν ή και μετά από τις διακοπές; Θες να απασχολήσεις τα παιδιά ευχάριστα και δημιουργικά. Πώς όμως μπορείς να το πετύχεις αυτό, αποφεύγοντας τηλεόραση, ηλεκτρονικά και γενικά τις οθόνες;

Σαν γονείς επιθυμούμε να διασκεδάζουμε τα μικρά μας θαυματάκια όλη την ώρα ή να κάνουμε κάτι συνέχεια μαζί τους! Τα παιδιά, όμως, τελικά ξέρουν καλύτερα από εμάς τι είναι αυτό που τα ευχαριστεί και τα διασκεδάζει!

Εμείς στα Θαύματα Παιδιά αγαπάμε την τέχνη και την στηρίζουμε όσο μπορούμε.
Πιο συγκεκριμένα, η ζωγραφική είναι από τις αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών (αλλά και των δασκάλων). Είναι ένας τρόπος έκφρασης και χαλάρωσης, για άλλους ο τρόπος να κατανοήσουν και να επικοινωνήσουν με τον κόσμο.

Βρείτε τις πιο όμορφες πεταλούδες καθώς τον μαγικό κόσμο του βυθού, τα ζώα της ζούγκλας και αφήστε τα παιδιά σας να “ζωντανέψουν” τις εικόνες!

Γεμίστε το καλοκαίρι σας με υπέροχες στιγμές…
Ας ξεκινήσει η διασκέδαση.

 

Κάντε κλικ στην κάθε εικόνα και δώστε της χρώμα!

 

Μοιραστείτε το: